YOUNG España
La pedrera des del objetivo de la Revista Time Out

El Banc de Sang s’instal·la fins diumenge a la Casa Batlló

A partir d’avui i fins diumenge, una unitat mòbil estarà al xamfrà del carrer Aragó i Passeig de Gràcia de 10 a 21 hores ininterrompudament.

Aquesta campanya fa una interpretació contemporània de la llegenda de Sant Jordi amb un jardí vertical a la façana de més de 1.300 roses i una experiència en el seu interior amb una pluja de pètals. L’etiqueta #MésQueUnaRosa difondrà l’esdeveniment a les xarxes socials.

La mítica llegenda està representada en la façana i l’interior de Casa Batlló. El drac del terrat, la Creu de Sant Jordi, el balcó de la Princesa o les columnes i balcons en forma d’ossos, identificatius de Casa Batlló, són els elements que funcionen com a pretext per a la celebració.

A més, la història de Sant Jordi és font d’inspiració per al desenvolupament de l’acció participativa de donació de sang. “De la sang que va brollar, sorgir ràpidament un roser, amb les roses més vermelles que la princesa hagués vist mai, roser del que el jove cavaller va tallar una rosa i se la va oferir a la princesa” (Joan Amades, al Costumari Català a 1904).

Agregar comentario

  • Responsable YOUNG España
  • Finalidad Moderar los comentarios.
  • Destinatarios Tu consentimiento.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puede consultar la información detallada en https://revistayoung.es/aviso-legal/.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Eduard Ruíz Olivares

Sucríbete

Te puede interesar