Conéctate con nosotros

hola que buscas

Català

Segueix el teu cor

El Grup d’Amics gais et proposa l’obra de teatre “Segueix el teu cor”, una obra musical fresca, juvenil, nova, profunda. Una obra dramàtica, amb tocs d’humor punyent, que s’endinsa a l’interior dels sentiments adolescents a través de mirades adultes.

Es tracta d’una visió innovadora de temes tan actuals com impactants: l’assetjament escolar (bullying), les relacions lèsbiques en l’adolescència, la intolerància familiar, la incomprensió de les amistats… així com l’amor, la superació i les ganes de viure.

L’obra es podrà veure aquests dissabte 24 de març a les 19h a l’Ateneu de l’Harmonia, ja es pot comprar les entrades a aquesta web.

El descobriment del primer amor en musical

A la part nova de Montblanc, al límit entre els terrenys edificats i els que encara pertanyen a la natura, hi viu la Rosa. L’Anna, companya d’institut, viu a la part vella, entre muralles. La Rosa, sensible i somiadora, la petita de quatre filles, viu amb dues de les seves germanes i els pares. L’Anna viu amb el seu germà cec, en Cesc. Ara li fa de pare, germà, tutor i confident.

Arran d’una trobada casual, la Rosa i l’Anna senten alguna cosa que no saben encaixar. La Rosa intenta comprendre tot el que li passa i el que sent fins que un dia acompanya l’Anna a casa seva i, allà, s’obren les portes de la percepció: ella té una visió que mai ha tingut abans i que la transformarà.

Una obra per a tots els públics que fa pensar després de ser vista i viscuda, i que origina debat sobre temes que afecten directament famílies d’arreu del món.

Una obra musical d’Enric Mas, basada en el seu llibre del mateix títol, i portada a l’escena pel Grup Escènic GESPA (Barcelona), amb cançons pròpies interpretades en directe.

Podeu seguir-los de més a prop a la seva pàgina de facebook o el seu perfil d’instagram.

Escrito por

Este artículo ha sido facilitado por una agencia.

Anuncio publicitario

Trending

Puede que te interese

Apps

El pasado lunes, Pau Casas, responsable de Snap en España y la Responsable de comunicación del sud de Europa, Marie Mure-Ravaud, presentaron en la...

Gamers

Tras una exitosa andadura en la distribución y localización de videojuegos, CD PROJEKT centró su atención en el desarrollo de su propio juego, que...

Gamers

SQUARE ENIX ha desvelado hoy nueva información sobre el próximo parche 6.2 de FINAL FANTASY XIV Online, titulado “Buried Memory”, durante la última retransmisión en...

Anuncio publicitario