CatalàMúsica

Si tens un grup t’interessa el 8è Festival Brot

0

El Festival Brot, amb l’objectiu de promocionar i exhibir la creació juvenil en l’àmbit musical, està organitzat per l’Ajuntament de Barcelona amb l’impuls de la Regidoria d’Infància, Joventut i Gent Gran i diferents districtes de la ciutat.

Amb la publicació de les bases del Festival Brot 2018, el certamen comença a cercar les bandes novelles amb més talent de la ciutat, formades per joves de fins a 25 anys.

S’hi poden inscriure fins a l’1 de març ja podeu inscriure-us-hi en una de les dues categories a concurs: Categoria Brot: per a músics de màxim 25 anys. Es permetrà que fins a un 25% dels components tinguin més edat, però cap podrà superar els 30 anys; i la Categoria Embrió: per a músics de màxim 18 anys. Es permetrà que fins a un 25% dels components tinguin més edat, però cap podrà superar els 25 anys.

De totes les propostes rebudes se’n seleccionaran un màxim de 24 que participaran en les semifinals en directe, del 7 d’abril al 22 d’abril. La final se celebrarà el dia 5 de maig.

LA FINAL EL 5 DE MAIG

Els premis d’enguany son: 150 € per al premi del públic en l’Embrió i 300 € en el cas del Brot; el premi del jurat, dotat amb 750 € en la categoria Embrió i de 1.800 € en el Brot, que es repartirà de forma igualitària entre les 6 bandes que arribin a la final del Brot (i un màxim de 5 bandes en el cas de l’Embrió). Repartint el premi, es pretén defugir la competitivitat per donar més oportunitats i facilitats a tothom.

A més a més, els i les finalistes del Brot obtindran:  6 hores gratuïtes en bucs d’assaig dels equipaments organitzadors: els Espais Joves La FontanaLes BassesBoca Nord i Garcilaso, els Casals de Joves El Coll i Les Corts, l’Espai Musical La Bàscula i el Centre Cultural AlbaredaUn vídeo amb la filmació i edició d’una de les cançons interpretades a la final, que també rebran els i les participants de l’Embrió.

I per millorar-ho, els grups finalistes i semifinalistes del Premi Brot seran proposats per participar en alguns espais musicals de la ciutat com ara les festes de Santa Eulàlia i de la Mercè, el Primavera als Barris, el Festival Grec…

Per a més informació, visita el web del Festival Brot, segueix el seu Facebook o envia un correu a festivalbrot@gmail.com.

Man Hoh Tang Serradell
Soy el Director de la Revista YOUNG España, conductor televisivo en FibracatTV. Me gusta escribir, informar y opinar sobre política internacional gracias a mis estudios en Ciencias Políticas en la Universidad de Barcelona.

Comentarios

Los comentarios están cerrados.

Publicidad