YOUNG España
Portada » Català » Barcelona celebra el dia contra la LGBTIfòbia

Barcelona celebra el dia contra la LGBTIfòbia

A la plaça Comas al barri de Les Corts està previst per a la tarda de dimecres, activitats i una concentració amb lectura de manifest per a celebrar el dia contra la lgbtifòbia

Per un petó a la boca de la seva parella, els joves Andy i Jorge, van viure una situació d’incomoditat a crits “aneu-vos-en d’aquí” i “això és de mala educació” que va acabar amb una agressió física a la porta d’un local de Berga a les 4 del matí. A Madrid s’han registrat 239 casos d’agressions al 2016 segons fonts de l’organisme investigador Arcópoli que advertia, a més, que podrien ser molts més, ja que especula que entre el 70 i el 80% dels casos no s’arriben a denunciar.

Txetxènia i l’Estat Islàmic no faltará

El cas més colpidor serà la recent denuncia per part de dues periodistes que van alertar la creació de camps de concentració per a torturar i assassinar a les persones homosexuals a Txetxènia. Malgrat que el portaveu del líder del país Ramzan Kadirov va deixar clar que “a Txetxènia no hi ha cap problema amb els homosexuals, simplement perquè no existeixen homosexuals al país”, si que és cert que a les xarxes circulen molts clips on se’ls veu apallissant-los en públic, ridiculitzant-los i perseguint-los com si es tractés d’una caça en grups de sis o set joves clarament d’avantatge físic sobre les seves víctimes. També circulen titulars com l’amenaça de que siguin les seves famílies les que s’encarreguin de l’extermini dels familiars.

A tot això la comunitat internacional va llençar un suggeriment, escapeu del país com pugueu. Genial doncs, la comunitat no mourà un dit, perquè Rússia té agafat pel mànec el gas de mig continent europeu i Txetxènia és aliat de Rússia.  Trudeau, el primer ministre canadenc, ha invocat a la comunitat Txetxena la possibilitat de rebre’ls a Canadà si fugen del seu país per la condició sexual, un gest que molts altres països s’abstenen a fer malgrat ser referents de les llibertats sexuals que el seu dret intern protegeix, com és el cas d’Espanya que en cap cas hem escoltat cap declaració del Govern de Mariano Rajoy sobre el tema.

A més, a tot aquest malson s’afegirà el record de la guerra que l’Estat Islàmic està produint una massacre publicitària de la por fent saltar des del terrat d’alts edificis a persones homosexuals, una tàctica publicitària per estendre la por a occident.

Barcelona celebra el dia contra la LGBTIfòbia
Puntua este artículo

Man Hoh Tang Serradell

Soy el Director de la Revista YOUNG España y también locutor de radio y actor. Me gusta escribir, informar y opinar sobre política internacional pues estudié Ciencias Políticas en la Universidad de Barcelona.

Agregar comentario

  • Responsable YOUNG España
  • Finalidad Moderar los comentarios.
  • Destinatarios Tu consentimiento.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puede consultar la información detallada en https://revistayoung.es/aviso-legal/.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Publicidad

RSS Revista YOUNG Politics España

Suscripciones