Conéctate con nosotros

hola que buscas

Català

Arriba el TrèvoLH, el Festival de màgia de prop de l’Hospitalet

Del 18 al 20 de maig, el teatre del Centre Cultural Sant Josep de l’Hospitalet es transforma temporalment en un espai únic dissenyat per gaudir de la màgia de prop en la seva màxima expressió

Hi ha experiències que només es poden viure des de molt a prop. Per això el teatre del Centre Cultural Sant Josep de l’Hospitalet es transforma en un espai singular on un reduït aforament pugui gaudir d’espectacles màgics de petit format. El festival inclou dues gales de màgia, dues funcions de l’espectacle “22 Centímetros”, un espectacle- taller de màgia en família i una conferencia.

El dijous 18 de maig a les 19:00h, Òscar Borrás, Adrián Mendoza, Miguel Galbán i Carlos Casillas ens oferiran un pessic de la seva passió per aquest art. I a les 21:00h seran Fidel Lunate, Daniel Alcocer, Toni Ruiz i Jordi Fuentes els artistes que ens prepararan un espectacle dissenyat per l’ocasió, simplement unes gales de màgia úniques.

El divendres 19 i el dissabte 20 de maig a les 20:00h podreu gaudir de l’espectacle “22 Centímetros” de la companyia “Un mago en tu vida”. No els mal interpreteu: 22 centímetres és la distància màxima permesa pels organismes il•lusionistes internacionals a la qual acostar-se per apreciar un espectacle de màgia de prop. Israel Belchi, Xavi Garcia, Jaime Martín i Jordi Sain són quatre mags molt diferents entre ells que gaudeixen de la màgia i que només volen que vosaltres també en gaudiu. Un xou divertit, participatiu i àgil en el qual viureu la màgia a un pam dels vostres ulls.

El dissabte 20 de maig a les 11:00h podreu participar en un taller màgic en família en el que es presentaran conceptes bàsics de la màgia, s’iniciarà en el maneig de les cartes i s’assolirà la capacitat d’executar una breu rutina de màgia en família. I a la tarda la comunitat màgica podrà gaudir d’una conferencia magistral impartida per un mag de reconegut prestigi internacional, Gabi Pareras: “Encuentros y desencuentros. En busca de una magia de la mirada”

El Festival TrèvoLH és una realitat gràcies a la col•laboració del Centre Cultural Sant Josep de l’Hospitalet i l’Associació per al foment de la màgia Actitud W242. El Festival destinarà la recaptació total* de les entrades de totes les gales i espectacles a finançar el projecte de l’Associació de Cooperació Fallou ONGD de canalització de l’aigua de l’Escola de Niemenike, a la comunitat rural de Dialakoto, al Senegal. (*descomptant impostos i comissions de les plataformes de venta digital)

Reserveu les vostres entrades, gaudiu del Festival i Africa Rumbambam!!!

Escrito por

Este artículo ha sido facilitado por una agencia.

Anuncio publicitario

Trending

Puede que te interese

Anuncio publicitario