Conéctate con nosotros

hola que buscas

Català

Set coses que has de conèixer de 7 d’Amor

Estàs a punt de decidir-te i et planteges… Què saps d’aquesta funció teatral que estàs a punt d’escollir?

 

Doncs aquí et detallem les set coses que has de conèixer abans de decidir-te per 7 d’Amor:

  1. Aniràs a presenciar un espectacle que porta més de 400 representacions en el Teatreneu i que l’han gaudit més de 22.000 espectadors/es.
  1. Aquest èxit porta 3 anys en la cartellera barcelonina i, per la salut teatral d’aquesta ciutat, cal que hi sigui molts anys més. Ara bé, quan abans hi vagis, abans podràs repetir.
  1. Diferents dones s’entrevistaran per trobar al seu home perfecte. Cap d’elles et deixarà indiferent i fàcilment trobaràs a alguna “coneguda”.
  1. En qualsevol espectacle el públic es una part important del mateix però en aquest encara ho és més. Les teves decisions marcaran i modificaran l’esdevenir del propi show. A més de riure, interacciona!
  1. Tothom té la seva predilecció, decideix-te i fes-ho saber al món. Jo sóc fan incondicional de “La Mary”.
  1. Darrera de tot plegat hi ha una única actriu que executa a la perfecció un immens treball interpretatiu. Una actriu en majúscules: MARIA EUGÈNIA CASANOVA.
  1. El set és un número màgic. L’amor també ho és. Però el més màgic de tot plegat es que si has arribat fins aquest punt sentiràs una necessitat irrenunciable d’anar corrents a gaudir de 7 d’Amor.

Gaudeix de l’experiència i comparteix-ho!

 

Escrito por

Este artículo ha sido facilitado por una agencia.

Anuncio publicitario

Trending

Puede que te interese

Anuncio publicitario