Conéctate con nosotros

hola que buscas

Català

La Homosexualitat a l’esport va obrir ahir el programa Paraula Esportiva de la UAB

Els alumnes de periodisme i comunicació audiovisual de la UAB van realitzar ahir un programa per recordar entre les entrevistes i un tema molt encertat per l’actualitat que omplen pàgines aquests dies.

El programa de la Universitat Autònoma de Barcelona va comptar amb la intervenció de Javier Raya, ha estat campió d’Espanya el 2011 en patinatge sobre gel i ha competit en vuit campionats de la Unió Internacional de patinatge sobre gel un dels pocs esportistes olímpics espanyols obertament declarat gai, el magazín recordava com en països com Alemanya la elecció sexual de cada esportista queda en segon pla i fins i tot s’enfronten a penes de presó les conductes violentes o agressives al col·lectiu LGBTI.

També cal remarcar la intervenció de la senadora d’ERC escollida a Girona Elisenda Pérez que recentment ha presentat una moció a favor de la igualtat i integració del col·lectiu LGBTI a l’esport.

Soy el Director de la Revista YOUNG España, conductor televisivo en FibracatTV. Me gusta escribir, informar y opinar sobre política internacional gracias a mis estudios en Ciencias Políticas en la Universidad de Barcelona.

Anuncio publicitario

Trending

Puede que te interese

Anuncio publicitario