Broken Lip i Stay Puft membres de BSN Posse
Català

El Festival Cara•B tindrà lloc aquest cap de setmana

0

El Cara•B 2017. Festival de cultura musical independent torna amb la seva III edició aquest cap de setmana (17 i 18 de febrer) a la Fàbrica Fabra i Coats de Barcelona amb un cartell d’autèntic luxe: 7 Notas 7 Colores, Agorazein, Bejo, Bad Gyal, Yumi Yumi Hip Hop, Alien Tango i BSN Posse (divendres 17) i Joe Crepúsculo, Nueva Vulcano, Las Rosas, Kokoshca, Fiera, Los Nastys i Meneo (dissabte 18).

Yumi Yumi Hip Hop actuaran a la edició d’enguany

Amb la voluntat de reflectir la realitat del panorama musical independent de l’Estat, el festival Cara•B 2017 dedica una part de la seva programació a projectes musicals que s’han gestat i han crescut de forma independent des de plataformes audiovisuals com Youtube, obrint així el ventall estilístic del seu cartell, que compta en aquesta edició amb una exquisida selecció de les propostes musicals més atractives, actuals i innovadores, que a dia d’avui calen foc a les escenes independents.

Cara•B 2017 es presenta com un festival amb una visió de 360 graus al voltant de la creació artística vinculada a la música, amb la vocació de celebrar, visibilitzar i difondre el talent que s’amaga d’esquena a la radiofórmula i als circuits comercials de distribució i promoció.

Un festival dins d’un altre festival

Cara•B CLIPS és un festival dins d’un altre festival que té l’objectiu de premiar i estimular la creació audiovisual que es gesta i creix al voltant de la música independent, a més de visibilitzar les tendències i els talents actuals a través d’una retrospectiva panoràmica dels millors videoclips musicals de l’any. En aquesta tercera edició del certamen, Cara•B CLIPS s’ha associat amb FILMIN en la seva aposta de suport i foment d’aquest gènere audiovisual.

B•SUAL és una exposició anual que forma part del Festival Cara•B, enguany comissariada per Hits With Tits, col·lectiu femení que se centra en la difusió i promoció real de la dona dins el panorama cultural, fent especial èmfasi en la música i la il·lustració. La mostra compta amb 39 obres originals d’algunes de les il·lustradores més talentoses i prolífiques del panorama estatal actual, que han pintat per a l’ocasió a les seves bandes musicals fetitxe, dibuixat cançons i reinterpretat cartells de concerts i les portades dels seus discos favorits.

Nota de Prensa
Este artículo ha sido facilitado por una agencia.

  Una Navidad con los refugiados

  Artículo anterior

  ADELE se llevó anoche los Grammy

  Artículo siguiente

  También te puede interesar

  Comentarios

  Los comentarios están cerrados.

  Más en Català