YOUNG España
Portada » OCIO » No Pants Subway Ride Barcelona

No Pants Subway Ride Barcelona

Dos centenars de persones van reunir-se el passat diumenge a la capital catalana a la celebració de la tradicional “No Pants Subway Ride“, una flahmob impulsada al 2002 al metro de Nova York i que s’estén per una cinquantena de ciutats i capitals del món on persones desconegudes es convoquen a través de les xarxes per a viatjar pel subsòl de la ciutat sense pantalons.

A Barcelona el trajecte que es va iniciar i acabar a la parada Universitat de la línia 1 al voltant de tres quarts de cinc de la tarda i va durar una hora a completar els gairebé sis transbords que completaven els dos circuits i que van passar per estacions de gran afluència com Sants Estació, Pl. Espanya, Passeig de Gràcia, Sagrada Família o Diagonal.

Gran part dels participants el formaven turistes que passen per casualitat per la ciutat aquests dies o ja veterans de la activitat i del que ja han afirmat a YOUNG que repetiran, com jo, que malgrat la vergonya del primer minut va acabar sent una festa divertida i a la que coneixes gent interessant:

Man Hoh Tang Serradell

Soy el Director de la Revista YOUNG España y también locutor de radio y actor. Me gusta escribir, informar y opinar sobre política internacional pues estudié Ciencias Políticas en la Universidad de Barcelona.

Descarga disponible
Revista de verano con Dulce María

RSS YOUNG Politics

¡No te pierdas nada!