YOUNG España
La pedrera des del objetivo de la Revista Time Out

El Banc de Sang s’instal·la fins diumenge a la Casa Batlló

A partir d’avui i fins diumenge, una unitat mòbil estarà al xamfrà del carrer Aragó i Passeig de Gràcia de 10 a 21 hores ininterrompudament.

Aquesta campanya fa una interpretació contemporània de la llegenda de Sant Jordi amb un jardí vertical a la façana de més de 1.300 roses i una experiència en el seu interior amb una pluja de pètals. L’etiqueta #MésQueUnaRosa difondrà l’esdeveniment a les xarxes socials.

La mítica llegenda està representada en la façana i l’interior de Casa Batlló. El drac del terrat, la Creu de Sant Jordi, el balcó de la Princesa o les columnes i balcons en forma d’ossos, identificatius de Casa Batlló, són els elements que funcionen com a pretext per a la celebració.

A més, la història de Sant Jordi és font d’inspiració per al desenvolupament de l’acció participativa de donació de sang. “De la sang que va brollar, sorgir ràpidament un roser, amb les roses més vermelles que la princesa hagués vist mai, roser del que el jove cavaller va tallar una rosa i se la va oferir a la princesa” (Joan Amades, al Costumari Català a 1904).

Comparte este artículo con tu gente

Eduard Ruíz Olivares

Agregar comentario

Publicidad

Publicidad